celebration on December 2009



entry kali nie agak berlainan sedikit. nak tau kenapa..???
dalam satu entry ni aku nak himpunkan semua kenalan aku
tak kira family mahupun teman yang menyanmbut hari lahir mereka pada bulan ni...
kalau nak tahu...aku punya ramai kenalan yang menyambut hari lahir pada bulan disember
berbanding dengan bulan-bulan yang lain. untuk yang sudah lepas and juga yang akan datang
ini adalah antara percubaan yang aku try buat.
ada dua tiga orang sahabat yang aku tak sempat nak mengedit gambarnya sebab aku tidak
memiliki gambar diorang semua.heheh..harap maaf.



kepada tiga sahabat iaitu kobam dan amal (4/12/1986), sabit @ alif (5/12/1987)....happy birtdhay
tuk korang.sorry...aku tak de gambar korang. kebanyakan daripada orang-orang di atas tak baca dan mengikuti pun blog aku ni...
so...dont be sad.hahaha....





my housemate...kecil je orangnya

1st percubaan....tak menjadi sangat

on that day we are going to see Avatar....giler best


my coursemate for more than 4 years


last but not least...my own birtdhay.lol...dah tua.....








p/s : amacam...ramai tak.kalau ade sesiapa yang nak tambah koleksi untuk bulan disember ni sila lah...
jangan malu-malu....

1 comments:

rEDS gO tEGETHER said...

pandai ko edit....ea.t ajar aku tau.:)